Spelshows

Helderse Jongens > Spelshows

Unieke team – bedrijf en familie- uitjes beleef je met onze Spelshows. Al ruim 10 jaar laten we de gasten zingen en swingen tijdens deze hilarische shows. De ingrediënten zijn simpel, er worden bij binnenkomst 2 teams gemaakt. Daarna gaan we met elkaar de strijd aan in meerdere rondes. Muziekfragmenten, weetjes en het rad van avontuur, het komt allemaal voorbij. De Dj draait de hits, de presentator zorgt voor de sfeer en de puntendame houd alles in het gareel.

Door heel Nederland

Van Den Helder tot Zeeland, er is bijna geen plek waar we on tour niet zijn geweest. Diverse bedrijven hebben al meerdere shows geboekt en kunnen er geen genoeg van krijgen! Voor een show op (eigen) locatie kun je de mogelijkheden hier opvragen.

Compleet verzorgd bij Fort Westoever

Wil je een complete verzorging bij Fort Westoever in 1 van de zalen klik dan hier voor onze arrangementen.

THE 80’s & 90’s SHOW!

Back to the future met deze hilarsche show! Team tegen team strijden jullie voor de felbegeerde beker. Deze show staat bol van leuke opdrachten en natuurlijk de beste hits van die tijd. Voor groepen van 30 tot 300 personen.

Tjoen van Toen

In deze spelshow gaan we teug naar de tijd van cassettebandjes en langspeelplaten. De jaren 60-70-80 komen hier veelvuldig aan bod. Team tegen team met leuke weetjes en de beste hits van toen!

Ik hou van Holland!

Al jaren een topper van een spelshow, bekend van tv met uiteraard een eigen twist. De beste Nederlands-talige hits en Hollandse gebruiken komen gegarandeerd voorbij, net als het rad van avontuur!

De Après Ski Show!

Een wintersport variant op IKHOUVANHOLLAND; WIRLIEBENTIROL.
Tijdens deze spelshow duiken we dieper in de gebruiken tijdens de wintersport en raden we de beste Aprés-ski hits van welleer.
Uiteraard ist der Rudi ook daarbij!

Spelshow boeken?

Voor een show op (eigen) locatie kun je contact opnemen met Dave. We gaan met onze spelshows door heel Nederland!

Wil je een compleet verzorgde avond in 1 van de zalen van Fort Westoever in Den Helder? Vraag dan hier een offerte aan.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op. Stuur Dave een mailtje of bel met 0223 – 697842.