Groepsuitjes

Helderse Jongens > Biercafé > Groepsuitjes

Fort Westoever is dé plek om iets leuks te doen met familie, vrienden of collega’s! Bijvoorbeeld een high-tea of high-wine met vriendinnen. Of kom gezellig met de hele familie lunchen. Uiteraard kunnen we ook combinaties maken met de brouwerij: bijvoorbeeld voor een rondleiding met proeverij en aansluitend dineren. We kunnen van alles met elkaar combineren, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Voor groepen gaan we in overleg ook buiten de reguliere openingstijden open. Ook voor rondleidingen door de brouwerij.

Groepsactiviteiten Fort Westoever

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Dit kun je zoal allemaal doen op het fort:

  • Kanovaren
  • Vletvaren
  • Rondleiding bij de Groene Stek
  • Bierproeverij
  • High beer
  • Rondleiding door het Fort
  • Escaperooms
  • Diverse spelshows
  • Groepsactiviteiten Helder Events

Spelshow met feestavond

Voor groepen vanaf 30 personen is het mogelijk om een spelshow met feestavond te boeken. We hebben hiervoor en mooie packagedeal gemaakt. Je hebt dan voor een vaste prijs een volledig verzorgt uitje met diner, hilarische spelshow en feest. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Meer over onze spelshows >

Groepsactiviteiten Helder Events

We werken veel samen met andere partijen. Samen met Helder Events hebben we een aantal leuke groepsactiviteiten die hier op het Fort gedaan kunnen worden. Deze kun je direct bij Helder Events boeken. Uiteraard is het mogelijk om na de activiteit nog even op het fort te blijven plakken voor een diner of feestavond. Geef dat dan aan bij je boeking, dan regelen we dat!

Wild Wild Westoever

Waan jezelf in het Wilde Westen en ga de strijd met elkaar aan. Gooi jij de lasso over de stier heen en grijp je de totempaal van het andere team? Wie gaat er vandoor met de gouden muntstukken en wie overleeft de race over het water? Of wordt het natte sokken halen?

Meer info bij Helder Events >

Fort Boyard

Wie kent dit uitdagende, actieve, spannende en soms zenuwslopende spel niet? Fort Boyard! Helder Events heeft een teambuilding programma ontwikkelt dat geïnspireerd is op de gelijknamige tv-serie. Durf je het aan om jouw team deel te laten nemen aan deze uitdagingen?

Meer info bij Helder Events >

Boogschieten

De clinic Boogschieten kan door iedereen worden gedaan: van jong tot oud, en van actief tot minder actief. Daarom is het geschikt voor allerlei groepsuitjes! Onder begeleiding van ervaren instructeurs wordt aandacht besteed aan veiligheid en uw schiethouding en worden er in de eerste oefensessie aanwijzingen gegeven voor een zo goed mogelijk resultaat.

Meer info bij Helder Events >