Biercafé

Helderse Jongens > Biercafé

Beste Helderse Jongens en Meisjes,

Zondag 19 maart zijn wij volledig volgeboekt!

Jullie zijn welkom voor een heerlijke burger en je favoriete bier.
We zijn woensdag t-m zondag vanaf 12.00 uur geopend.
Houd onze socials goed in de gaten voor de actuele openingstijden of bel ons even op 0223-697842, we hebben regelmatig grote feesten waardoor we snel zijn volgeboekt.

Graag tot snel!

Groetjes Team Helderse Jongens & Meiden

Reserveer Hier!

Let op, uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen.
Op maandag en dinsdag zijn we gesloten.


  • DD slash MM slash JJJJ

  • :

 

Fort Westoever is gebouwd rond 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. In 1954 is het fort overgenomen door de Koninklijke Marine. Zij bouwden in het fort een noodstroom dieselcentrale.

Vandaag de dag is de locatie geschikt voor een lekker glas bier of een heerlijke ambachtelijke hamburger met friet. Ook is deze locatie perfect geschikt voor verschillende type evenementen, bijvoorbeeld: bruiloften (denk aan een festivalbruiloft op de vestingwal) personeelsfeesten, teambuildingsdag, etc. Waarbij een combinatie gemaakt kan worden met verschillende stijlen catering in een unieke ambiance, onder de gewelven van het Fort of bij mooi weer op het terras aan de Spoorweghaven.

In het Fort is de bierbrouwerij van de Helderse Jongens gevestigd. De eerste bierbrouwerij in Den Helder. Vanuit het biercafé heeft u een prachtig zicht op de enorme brouwketels.